Besök och fredagsmys

Idag har 6:orna haft besök av Jenni. Jenni berättade för oss om det hon varit med om i sitt liv. Under sin högstadieperiod var hon utsatt för rasism och mobbing på grund av sitt ursprung och utseende. En stark och skakande berättelse om elever – och lärare – väljer att utsätta en elev för rasistiska trakasserier. Jennis berättelse födde många reflektioner och tankar hos oss alla. Tack Jenni!

På bilden syns Jenni och hennes före detta lärare Linnea – som nu är lärare hos oss!

20121005-132016.jpg

Efter lunchpausen hade vi fredagsmys i Musikalen. Linda som städar hos oss bjöd på Piggelin-glass eftersom hon ville uppmuntra de stora framsteg som hon upplevde skett med ordning och reda samt skoavtagning. Tack Linda!

20121005-132339.jpg

Några lärare blev gladare än andra!

En reaktion på ”Besök och fredagsmys

1. Det var bland det roligaste jag gjort! Underbara elever som lyssnade så aktivt och var med och gjorde det lättare för mig! Världens bästa skola skulle jag absolut säga.

Tack för att jag fick vara där och hoppas att det gick bra på talangjakten!
    Kram Jenni