Info inför skolstarten

Vi hoppas att ni har haft en trevlig ledighet och att ni och alla elever har fått vila upp er och är redo för en ny termin. Vi sätter igång imorgon kl 8.30 med det vanliga schemat och eleverna slutar därmed 14.45. Under torsdagen och fredagen kommer vi att prata mycket om personer som har gjort skillnad och ni får gärna passa på att prata med era barn om detta under de närmaste dagarna! Eleverna får gärna ta med sig något hemifrån som har inspirerat de eller berätta om någon eller något som de tycker har gjort skillnad. Det kan t.ex. vara artiklar, bilder eller böcker.
Detta gör vi som en inspiration och uppstart inför det projekt som 6-7:orna kommer att ha under våren i slöjd, bild och musik och som heter POWER. Alla 6-7:or kommer att ha en kick off i projektet på torsdag mellan 8.30-11.
Vi vill även poängtera att det är idrott som vanligt på fredag för alla i 4-8:an.
Det har kommit synpunkter från en del föräldrar kring att eleverna inte är utomhus tillräckligt rasterna och vi har nu beslutat att alla i 4-5:an ska vara utomhus på förmiddagsrasten mellan 9.30-10. Prata gärna med eleverna om detta!
Vi vill påminna om att om det är elever från andra skolor eller elever som tidigare har gått på skolan som vill komma på besök så är de varmt välkomna men man måste då meddela en lärare som tar beslut om tillfället passar. Vi ni som föräldrar vill komma på besök är även ni varmt välkomna men meddela processledaren i förväg.
Vänlig hälsning
Arbetslaget 4-8:an

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *