Allvarlig nyhet

Någon dag under vecka 20 2016 så var det någon som gjorde inbrott i Caféet i röda huset och stal 400 kronor, detta hände under skoltid.

En vecka senare så samlade rektor Martina Skogsberg alla elever i klasserna 7-9 för att berätta om händelsen, hon avslöjade också att allting pekade mot att en elev begått brottet. Denna allvarliga anklagelse skapade många diskussioner bland eleverna, men det som många var mest oroliga för var att Caféet kanske skulle vara stängt resten av terminen.

För några veckor sedan så blev Caféet vandaliserat av några okända elever vilket ledde till att Caféet stängdes en hel dag, nu när detta grova brott har begåtts så är det osäkert ifall eleverna får bli insläppta i framtiden.

Brottet har polisanmälts och skolan kanske kommer bli besökta av polisen, vi får hoppas att brottet blir löst snart.